Akademija piva, Podgorica

Akademija Piva je kraft pivara otvorena u novembru 2017. godine u Podgorici sa idejom da svjetski trend kraft pivarstva zaživi i na teritoriji Crne Gore. Naša piva proizvode se u limitiranim količinama kroz tradicionalne tehnike proizvodnje i sa najboljim domaćim sastojcima.

“Prateći svjetske trendove proizvodnje i ukusa, uz malo naše mašte, želimo da našem pivu damo lokalni karakter. Iz naše pivske kuhinje izlaze samo nepasterizovana i nefiltrirana piva koja su karakteristična po svježini i nesvakidašnjim aromama”, poručili su iz Akademije.

Osnovnu ponudu karakteriše diverzitet, a specifičnost naših piva ogleda se u gorčini koja je balansirana bogatim ukusom malta sa završnicom hmeljastih aroma. Zabavljamo se eksperimentišući sa različitim sastojcima sa ciljem da pronađemo savršeni spoj za svačiji ukus.

“Mi smo eco friendly mikro pivara koja kroz saradnju sa manjim preduzećima podiže svijest o važnosti ulaganja u domaću proizvodnju”, dodali su.

Pored proizvodnje, u Akademiji Piva nalazi se restoranski dio kao i pivnica u industrijski inspirasnom enterijeru.

Njihova ponuda se odlikuje najčuvenijim svjetskim stilovima piva i podtipovima kao što su: lager, pale ale, IPA, imperial IPA, oktobarfest, weisbeer, brown ale i cherry ale.

Imajući baš pivo kao neiscrpan vid inspiracije u pivnici možete probati i ekskluzivne pivske koktele, rađene po specijalnoj recepturi koja je prilagođena trenutnoj ponudi.

Web site: www.akademijapiva.me
Facebook: PG Akademija piva
Instagram: Akademija piva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s